Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Χανιά 05 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Φραγγεδάκης: “Γιατί διεκδικούμε την ψήφο των συναδέλφων μας στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις 10 Δεκεμβρίου”

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων – Συνεργαζόμενοι Δυτικής Κρήτης διεκδικεί την ψήφο των εγγεγραμμένων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με επικεφαλής του συνδυασμού τον επιχειρηματία και σύμβουλο επιχειρήσεων, Γιώργο Φραγγεδάκη.

Ο κ. Φραγγεδάκης, πτυχιούχος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, εξηγεί στο PARAKRITIKA.GR τους λόγους που κατέρχεται στις εκλογές ο συνδυασμός ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ Δυτικής Κρήτης.

Όπως αναφέρει, “Στόχος μας είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα στο Οικονομικό Επιμελητήριο”.

Συμπληρώνει ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό οραματίζονται ένα Οικονομικό Επιμελητήριο…

που θα συμβάλει στον περιορισμό της άσκοπης και επαναλαμβανόμενης απασχόλησης σε εργασίες χωρίς όφελος, οι οποίες συντελούν στην σπατάλη ανθρώπινων πόρων.
που θα επιδιώξει την εύκολη και άμεση επικοινωνία με τα κέντρα παροχής πληροφοριών για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος ανταπόκρισης στα ερωτήματα των μελών του.
που θα συμβάλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μελών του και θα λειτουργεί χωρίς διακρίσεις με σκοπό την ενίσχυση της συνοχής τους.
που θα συνεργάζεται αρμονικά με τους συλλόγους των επιμέρους τμημάτων του και θα εκπροσωπεί στο μέγιστο τα μέλη του που δεν εκπροσωπούνται από κανένα φορέα, σύλλογο κλπ.
που θα συνεισφέρει έμπρακτα στην ανάπτυξη και ευημερία της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.
που θα αναδεικνύει και θα βοηθάει την ανάπτυξη και προώθηση νέων καινοτόμων ιδεών.

The post Γιώργος Φραγγεδάκης: “Γιατί διεκδικούμε την ψήφο των συναδέλφων μας στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις 10 Δεκεμβρίου” first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 27 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram