Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Χανιά 02 Δεκεμβρίου 2023

Τουρνουά ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης | Οι ομάδες κράτησαν πανό με μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή. Καμία μόνη.»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης που διοργανώνεται ετησίως από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης, το φοιτητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου. Το τουρνουά -που πλέον αποτελεί θεσμό- εκτός από την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους είχε και ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση του αθλητικού και ιατρικού εξοπλισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ωστόσο, το φετινό τουρνουά απέκτησε άλλη βαρύτητα, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες ενέπνευσαν με τη διαφορετική τους προσέγγιση σε ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα. Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, αλλά και τον πρόσφατο ξυλοδαρμό φοιτήτριας στις εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης αναδείχθηκε η σοβαρότητα της έμφυλης βίας. Ειδικότερα, οι ομάδες κράτησαν πανό που έφερε το μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή. Καμία μόνη.» στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση για ένα ζήτημα που μας αφορά όλους. Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της φοιτητικής κοινότητας για ένα καλύτερο αύριο, για μία καλύτερη κοινωνία.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που κατέστησαν δυνατή την υλοποίηση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης.

The post Τουρνουά ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης | Οι ομάδες κράτησαν πανό με μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή. Καμία μόνη.» first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 30 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram