Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 30 Ιουνίου 2023

Συνεδριάζει το συμβούλιο της Κοινότητας Χανίων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Χανίων, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου , σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου 488 με αρ πρωτ 35496/25-4-2023 ,του Υπουργείου Εσωτερικών, την 06-07-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ με την επωνυμία LUCKY CENTRAL E.E .

2. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ με την επωνυμία ASTREA GARDEN .

3.Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

4. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ της ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗ ΣΙΣΙΛΙΑ .

5. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ με την επωνυμία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ -ΕΛΕΝΗ .

6. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εκτός ΚΥΕ της εταιρείας ΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΡΚΑΚΗΣ Ο.Ε .

7. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ με την επωνυμία ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ Α. ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ Χ Ο.Ε .

8. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός και εκτός ΚΥΕ με την επωνυμία ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕW O.E .

9.Λήψη απόφασης για ενδεχόμενη οριστική αφαίρεση Άδειας Παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων του ΚΥΕ της εταιρείας ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι.ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε .

10.Λήψη απόφασης για ενδεχόμενη προσωρινή αφαίρεση Άδειας Παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων του ΚΥΕ της εταιρείας Ε. Π. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε .

11.Αισθητική αναβάθμισης και αστυνόμευσης της πλατείας Σπλάντζιας καθώς επίσης και άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου για την απαγόρευση διέλευσης τον οχημάτων μέσα από την πλατεία.

The post Συνεδριάζει το συμβούλιο της Κοινότητας Χανίων first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 38 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram