Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 30 Ιουνίου 2023

Καιρός: Σαββατοκύριακο με σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, αύριο και την Κυριακή με την άνοδο της θερμοκρασίας να συνεχίζεται φτάνοντας σε κάποιες περιοχές και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρό;ς σήμερα Παρασκευή στην Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-07-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα. Από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και πιθανώς μέχρι το απόγευμα στα ορεινά και των υπόλοιπων περιοχών.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-07-2023

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματισθεί ομίχλη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά περί τους 37 βαθμούς Κελσίου.

The post Καιρός: Σαββατοκύριακο με σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 40 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram