Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 29 Ιουνίου 2023

Υποψήφιος Σπαρτιατών: “Δεν έχουμε σχέση με την αντισυγκέντρωση για τους ΛΟΑΤΚΙ στα Χανιά”

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Nα απέχουν από αντι – pride εκδηλώσεις καλεί τους φίλους των «Σπαρτιατών» ο υποψήφιος στο νομό Χανίων Ευτύχης Γιανναράκης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια ανάρτηση ο υποψήφιος βουλευτής των Σπαρτιατών, κάνει λόγο για λασπολογία.

Όπως υποστηρίζει: 

“Οι Σπαρτιάτες και οι οικογένειες των Σπαρτιατών δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις τύπου LOATKI……..Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα αντι – pride gay party, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που στήνουν στο νομό Χανίων και γενικώς στην Ελλάδα…..

Κάποιος κύριος που ήταν πιθανόν ψεύτικο το προφιλ του, ανάρτησε αυτή την αφίσα, κατόπιν διέγραψε το προφίλ του και κοινοποιούσε παντού με screenshot την αφίσα για να δημιουργήσει λάσπη και προπαγάνδα στο κόμμα μας……

Εμείς αντιπροσωπεύουμε Θεό πατρίδα οικογένεια και μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή η δημοκρατία και η ελεύθερη βούληση…..»

Μην πιστεύετε στην λασπολογία, εμείς απέχουμε από αυτό, δεν έχουμε καμιά δουλειά σε αντι – pride και αντι – gay…..Εμείς ασχολούμαστε με την οικογένεια των Σπαρτιατών και πως θα παλέψουμε για τον τόπο….”.

The post Υποψήφιος Σπαρτιατών: "Δεν έχουμε σχέση με την αντισυγκέντρωση για τους ΛΟΑΤΚΙ στα Χανιά" first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 38 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram