Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 29 Ιουνίου 2023

Χανιά: Αντιδράσεις για την αντισυγκέντρωση στην σημερινή Πορεία Ορατότητας

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για την αντισυγκέτρωση που οργανώνεται στα Χανιά, ενάντια στην 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα με αφετηρία το Κουμ Καπί.

Κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς, με ανακοινώσεις τους καταγγέλλουν την ομοφοβία και το ρατσισμό και τάσσονται υπέρ της πορείας ορατότητας.

Αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων. 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αν και δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες από τις εκλογές, η ρητορική μίσους των ακροδεξιών σχηματισμών επιχειρεί να μετατραπεί σε πράξεις βίας κατά των συμπολιτών μας.
Την Πέμπτη 29 Ιουνίου η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα των Χανίων οργανώνει Πορεία Ορατότητας με εκκίνηση το θέατρο Βλησίδη στις 18:30. Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων κατηγορηματικά δηλώνει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ συμπολίτες μας έχουν κάθε δικαίωμα στην ορατότητα, στη διαφορά, στην ισονομία.
Με αποτροπιασμό και λύπη μαθαίνουμε ότι ακροδεξιοί κύκλοι με ανυπόγραφο κάλεσμα καλούν σε αντισυγκέντρωση με σκοπό να εκφοβίσουν τους συμμετέχοντες και να αμφισβητήσουν τα δικαιώματά τους.
Οι λύκοι ήδη απεκδύονται την κοινοβουλευτική προβιά τους και δείχνουν τα δόντια τους στην κοινωνία. Οφείλουμε να αντισταθούμε μέσα και έξω από την βουλή.
Σήμερα απειλείται η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αύριο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, μεθαύριο όλοι εμείς.
Για το λόγο αυτό συλλογικότητες των Χανίων οργανώνουν αντιφασιστική συγκέντρωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων την ίδια μέρα Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 14:30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε δημοκρατικό πολίτη να είμαστε εκεί.

Θεματική Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η προκλητική απόπειρα των ναζί του Κασιδιάρη να εμφανιστούν στους δρόμους των Χανίων και η ομοφοβική επίθεση κατά της 1ης Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δεν θα περάσει! Η απάντηση στην ομοφοβική και ρατσιστική πρόκληση από την πλευρά των εργαζόμενων, πολιτικών κομμάτων, αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δείχνουν ότι η άνοδο της ακροδεξιάς, με είσοδο στην Βουλή τριών κομμάτων ανάμεσά τους και του κόμματος Κασιδιάρη, δεν οδηγεί σε απογοήτευση τον κόσμο του αγώνα.
Η αντιρατσιστική κινητοποίηση στα Χανιά δεν είναι ένα γεγονός τοπικής σημασίας. Μπορεί να καθορίσει τη συνέχεια του αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση της ομοφοβίας, του σεξισμού, του ρατσισμού και του σεξισμού κι ενάντια στους επίδοξους συνεχιστές της Χρυσής Αυγής.
Η άνοδος της ακροδεξιάς και των φασιστών πρέπει να σημάνει συναγερμό για την Αριστερά και το αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό κίνημα. Το δρόμο για την ενίσχυση τους ανοίγει η ρατσιστική πολιτική της ΝΔ και της «Ευρώπης – Φρούριο» απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, η προσαρμογή στην ακροδεξιά ατζέντα που έκανε σημαία της προεκλογικά το φράχτη στον Έβρο, η εθνικιστική υστερία για τη ψήφο της τουρκικής μειονότητας, το δόγμα «νόμος και τάξη», η στήριξη από επιχειρηματίες (πχ εφοπλιστές), της Εκκλησίας και του «βαθέως κράτους» (χαρακτηριστικές οι υποψηφιότητες πρώην Αεροπαγιτών με το κόμμα Νίκη). Μπορούμε να τους φράξουμε το δρόμο, με αγώνες και συνολική αντιπαράθεση με το σύστημα που τους γεννάει και τους θρέφει. Είμαστε σε καλύτερη θέση από το 2012 όταν η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής έμπαινε στη Βουλή.
Μπροστά μας είναι νέες εκρήξεις, όπως αυτές του Μάρτη, αγώνες που μπορούν να βγάζουν μαζικά τον κόσμο στους δρόμους, όπως έγινε με τις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα μετά την πρόσφατη δολοφονία των προσφύγων στην Πύλο.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι παρούσα, στην βάση των θέσεών της, με αγωνιστικό και ενωτικό πνεύμα στην μάχη για την ανατροπή κι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή.
Καλούμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση την Πέμπτη 29/6 και ώρα 2.30μμ στην πλατεία Αγοράς.

ΚΕΕΡΦΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές οι «Σπαρτιάτες», που στηρίχθηκαν από τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη, επιχειρούν να εμφανιστούν στους δρόμους με ομοφοβική, ρατσιστική αντιδιαδήλωση ενάντια στην 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας (αυτοοργανωμένοpride) Χανίων στις 29/6.
Η φασιστική κινητοποίηση διαφημίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Κυριάκο Μπλαζουδάκη, υποψήφιο βουλευτή των «Σπαρτιατών» στην εκλογική περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης, ενώ υπογράφεται από μια ανύπαρκτη ομάδα με την επωνυμία «Πολίτες Κρήτης».
Η στοχοποίηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αποτελεί μια φασιστική πρόκληση. Μια πρόκληση που παίζει το χαρτί του αγώνα κατά της «ανωμαλίας» και της προστασίας της οικογένειας ενώ στην πραγματικότητα αναγάγει την ομοφοβία σε βασικό εργαλείο ρατσιστικών διαχωρισμών ανάμεσα στην εργατική τάξη. Είναι μια πρόκληση που προσπαθεί να εμφανιστεί ότι εκφράζει την κοινωνία αλλά με στόχο να κλείσει το στόμα σε όσους/ες/@ δίνουν αντιομοφοβικές, αντισεξιστικές και αντιρατσιστικές μάχες.
Και αυτή η επίθεση θα πέσει στο κενό όπως συνέβη με την στοχοποίηση της δασκάλας που πρόβαλε στη σχολική της τάξη την ταινία μικρού μήκους «Αγόρια στο Ντους» του Σουηδού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Κρίστιαν Ζέτερμπεργκ.
Δεν ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για την επιστροφή στη Βουλή των νεοναζί του Κασιδιάρη. Οι ρατσιστικές εκστρατείες και συμφωνίες της κυβέρνησης και της «Ευρώπης-Φρούριο», οι πολιτικές των κλειστών συνόρων, των φραχτών και των επαναπροωθήσεων που οδηγούν σε ναυάγια όπως στην Πύλο συνεχίζουν να λειτουργούν σαν θερμοκήπιο για τους επίδοξους συνεχιστές της Χρυσής Αυγής.
Το αντιφασιστικό κίνημα που έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή και που συνέτριψε τα Τάγματα Εφόδου στα Χανιά, στην Κρήτη και παντού δεν πρέπει να αφήσει κανένα περιθώριο στους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη να βοηθήσουν στην αποφυλάκιση των νεοναζί καθώς θα πιέζουν για να πέσουν στα μαλακά στη δεύτερη δίκη τους. Δεν θα αφήσουμε να ξαναφανούν στους δρόμους οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του ΣαχζάτΛουκμάν φορώντας ξανά τον μανδύα του πολιτικού κόμματος.
Παράλληλα να επιμείνουμε στις καθημερινές μάχες του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος για προσλήψεις στα σχολεία, στους δήμους, στα νοσοκομεία, σε κάθε κομμάτι δημόσιων υπηρεσιών. Για ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές χωρίς κανένα αποκλεισμό και για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για νομικά έγγραφα χωρίς κωλυσιεργίες και οικονομικούς αποκλεισμούς για όλα τα τρανς άτομα. Για την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την ασφαλή στέγαση, την αξιοπρεπή εργασία. Για μια παιδεία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και που βάζει φρένο στις φασιστικές προκλήσεις.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα κόμματα της Αριστεράς και της αντιρατσιστικές συλλογικότητες να μην αφήσουμε τους δρόμους των Χανίων να μολυνθούν από το δηλητήριο του σεξισμού, του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας.
Όλοι, όλες και ολ@ στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 2.30μμ στην Πλατεία Αγοράς.

Σωματείο Επισιτισμού ν. Χανίων

Το Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού ν. Χανίων στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε στοχοποίηση ανθρώπων με βάση το φύλο, την εθνικότητα, την θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
Καταδικάζουμε την φασιστοσύναξη μίσους που οργανώνεται στα Χανιά την Πέμπτη 29/6 στα Χανιά απέναντι σε ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και προπαγανδίζεται στο διαδίκτυο από υποψήφιους του φασιστικού μορφώματος των Σπαρτιατών. Λίγες μέρες μετά τις εκλογές φαίνεται η απάνθρωπη ιδεολογία που υπερασπίζει το συγκεκριμένο φασιστικό μόρφωμα, που αποδεικνύεται ότι δρουν σαν γνήσιοι συνεχιστές της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ο πραγματικός τους αντίπαλος είναι το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα, όποιος σηκώνει κεφάλι απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα, που γεννά την φτώχεια, τους πολέμους, την προσφυγιά, τις κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις. Η υπόθεση απομόνωσης του φασισμού είναι υπόθεση ολόκληρου του λαού.
Καλούμε την εργατική τάξη, την νεολαία , τους φορείς του οργανωμένου λαϊκού κινήματος να ορθώσουν τείχος αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά και χωριό, ώστε το ρατσιστικό δηλητήριο να μην βρίσκει τόπο πουθενά. Δηλώνουμε ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας.

Η Ένωση Γονέων Χανίων

Βρήκαν αφορμή οι φασίστες να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη μας, διοργανώνοντας συγκέντρωση μίσους, με τους γνωστούς απαράδεκτους διαχωρισμούς με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κ.ά. Μάλιστα έχουν το θράσος να απευθύνουν ιδιαίτερο κάλεσμα στους γονείς.
Τους απαντάμε ξεκάθαρα πως θα μας βρουν απέναντι!
Οι γονείς παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας αξίες και ιδανικά που δε διαχωρίζουν τους ανθρώπους ανάλογα με το φύλο, τη θρησκεία, την καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
Παλεύουμε ώστε τα παιδιά μας να αγωνίζονται συλλογικά, με όλους τους συμμαθητές και συμμαθήτριές τους, μέσα από τα μαθητικά τους συμβούλια απέναντι στις πολιτικές που έχουν διαμορφώσει ένα αποκρουστικό, ανταγωνιστικό, εξετασιοκεντρικό σχολείο και διεκδικώντας την ολόπλευρη μόρφωση που έχουν ανάγκη.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συζητήσουμε με τα παιδιά μας για τον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν. Το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, που αξιοποιεί τους φασίστες ως μπαμπούλες απέναντι στους λαϊκούς αγώνες, στους αγώνες της νέας γενιάς.
Θέλουμε τα παιδιά μας να διαμορφώνουν κριτήριο να αναγνωρίζουν τον φασισμό με όποια προβιά κι αν εμφανίζεται, να τον αντιπαλεύουν και να τον απομονώνουν όπου τον συναντάνε, στο σχολείο ή τη γειτονιά.
Είμαστε περήφανοι για τη στάση των μαθητών και τις πολύμορφες δράσεις τους όλα τα προηγούμενα χρόνια απέναντι στη δράση των νεοναζί, φασιστών χρυσαυγιτών, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το χτύπημα σε μετανάστες και εργάτες, την παρέμβαση ορισμένων μέσα στα σχολεία.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών μας σε κάθε πρωτοβουλία μέσα στην τάξη και το σχολείο, που αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο του φασισμού ως εργαλείου του συστήματος, που βοηθάει τα παιδιά μας να καταλήγουν σε χρήσιμα ιστορικά συμπεράσματα, που απορρίπτει την κατάπτυστη και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, η οποία ταυτίζει τον φασισμό με τον λαϊκό αγώνα και ό,τι πιο προοδευτικό έδωσε η ανθρωπότητα.
Οι γονείς οργανώνουμε αντίστοιχα την πάλη μας και μέσα στα σωματεία μας γιατί πια έχουμε πλούσια πείρα. Ξέρουμε ότι ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, με τους συναδέλφους μας-εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, σε κάθε χώρο- μάς ενώνει ο κοινός αγώνας για το μεροκάματο, την επιβίωση, τη στήριξη της οικογένειάς μας και απέναντι σε όποιον και ότι εκμεταλλεύεται εμάς και τα παιδιά μας.
Γι’ αυτό ας μην κάνουν τον κόπο να απευθύνονται σε εμάς! Έχουμε διαλέξει πλευρά προ πολλού! Δίπλα στα παιδιά μας και τους δασκάλους τους!
Γι’ αυτό δεσμευόμαστε πως ο αγώνας μας θα δυναμώσει ακόμα πιο αποφασιστικά το επόμενο διάστημα.
Γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως ο φασισμός «…δε θα πεθάνει μόνος». Θα τον τσακίσουμε!
Για το ΔΣ της Ένωσης

ΝΑΡ νΚΑ Κρήτης 

Η 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας στα Χανιά, που καλείται
για την Πέμπτη 29 Ιουνίου από συλλογικότητες της πόλης μπήκε εδώ και
μέρες στο στόχαστρο φασιστικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, υπάρχει
ανυπόγραφο κάλεσμα σε παρενόχληση της πορείας ή και επίθεση
εναντίον της ,το οποίο διακινούν στα social media διάφοροι ακροδεξιοι,
μεταξύ των οποίων και υποψήφιος βουλευτής νομού Ρεθύμνου του
ναζιστικού μορφώματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. Οι cφασίστες καλούν τους
ομοϊδεάτες τους στο όνομα της φυλής, της πατρίδας, της οικογένειας
αλλά και των «αγνών παιδικών ψυχών» να συγκρουστούν με τον κόσμο
που αγωνίζεται για ισότητα και δικαιώματα.
Το θράσος τους μας εξοργίζει, αλλά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.
Βλέπουμε παντού γύρω μας τις προσπάθειες επανεμφάνισης και
νομιμοποίησης οργανωμένων ακροδεξιών και φασιστικών φωνών.
Αυτό φαίνεται και από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, με την
νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την είσοδο τριών ακροδεξιών κομμάτων
στη Βουλή να αποτυπώνει μια υπαρκτή τάση του συστήματος να
ενισχύσει φωνές που σπέρνουν το μίσος για να οχυρωθεί απέναντι στην
εντεινόμενη κρίση του και τους αγώνες λαού και νεολαίας που ολοένα
και ξεπροβάλλουν. Ειδικότερα βλέπουμε το φεμινιστικό και ΛΟΑΤΚΙ
κίνημα και συχνά και το ίδιο το pride που κουβαλάει μια κληρονομιά
μαχητικών πολιτικών αγώνων από την εποχή του stonewall μέχρι
σήμερα, να βρίσκουν μπροστά τους ολοένα και περισσότερο μια
σεξιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική υστερία που συχνά εκπορεύεται
από κυβερνητικά στελέχη, κρατικούς φορείς και κύκλους της αστικής
τάξης, από τα συνέδρια «προγεννητικής αγωγής» που λίγο έλλειψε να
στηρίξει το υπουργείο Παιδείας μέχρι την προνομιακή μεταχείριση υψηλά
ιστάμενων βιαστών από την αστική δικαιοσύνη, τον πρόσφατο ηθικό
πανικό που έστησαν τα συστημικά ΜΜΕ παρέα με τους νεοναζί για την
ταινία «αγόρια στο ντους» και βέβαια την ίδρυση Υπουργείου Κοινωνικής
Συνοχής και Οικογένειας. Αυτό την ίδια στιγμή που ΛΟΑΤΚΙ και γυναίκες
αντιμετωπίζονται καθημερινά άνισα από το σύστημα. Είναι σύνηθες
φαινόμενο τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που κάνουν coming να διώχνονται από το
σπίτι τους σε αρκετά νεαρή ηλικία λόγω της ταυτότητας τους χωρίς
καμία μέριμνα από το κράτος για τα φτωχά ΛΟΑΤΚΙΑ.. Επίσης, είναι
χαρακτηριστικό πόσα ΛΟΑΤΚΙ άτομα της εργατικής τάξης έχουν
καταγγείλει ανά καιρούς πως έχουν υποστεί διακρίσεις κατά την
εύρεση εργασίας αλλά και στους ίδιους τους χώρους εργασίας τους
λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού ή την ταυτότητα φύλου
τους. Σε σημείο τέτοιο μάλιστα που σε όλες τις χώρες της
«ανεπτυγμένης» ΕΕ ένα στα δύο τρανς άτομα ζει κάτω από το όριο της
φτώχιας. Κι η διαφορετική μεταχείριση δεν σταματά εκεί αφού τα
τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν οι επιθέσεις κατά ΛΟΑΤΚΙ ατόμων
στο δρόμο με την ανοχή της αστυνομίας η οποία πολλές φορές
αυθαιρετεί εις βάρος τους επειδή ξεφεύγουν από αυτό που οι
πατριαρχικές σχέσεις εντός του συστήματος προσπαθούν να επιβάλουν
ως «φυσιολογικό» .
Στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια οι φασίστες προσπάθησαν συχνά να
βγουν στο δρόμο, είτε σε ρατσιστικές συγκεντρώσεις ενάντια σε
πρόσφυγες και μετανάστες, είτε στα πλαίσια της εναντίωσης στα
εμβόλια την περίοδο της πανδημίας ή και για άλλα θέματα, ενώ
επανειλημμένα έχουν στοχοποιηθεί και χώροι της μαχόμενης αριστεράς
και του κινήματος στα πανεπιστήμια και τις πόλεις του νησιού. Πάντως
όμως οι θρασύδειλες ενέργειές τους έβρισκαν απέναντι ηχηρή την
απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος, που διασφάλιζε ότι οι δρόμοι,
οι γειτονιές, οι κοινωνικοί μας χώροι δεν τους ανήκουν!
Σε ό,τι μας αφορά ως νΚΑ Κρήτης δηλώνουμε ξεκάθαρο ότι την Πέμπτη
29 Ιουνίου και κάθε μέρα θα είμαστε στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
και των διεκδικήσεών της. Παλεύουμε για δημόσιες δομές αλληλεγγύης
προς τα θύματα της έμφυλης βίας αλλά και φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ ατόμων,
για ισότητα στην εργασία, για το δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ στην τεκνοθεσία
και την οικογένεια. Για επιστημονική και συμπεριληπτική διαπαιδαγώγηση
γύρω από τα ζητήματα της οικογένειας και του φύλου, κόντρα στον
σύγχρονο σκοταδισμό, τη θρησκοληψία, τον συντηρητισμό. Οι
κομμουνιστές/τριες μαζί με το ευρύτερο λαικό και νεολαιίστικο κίνημα
θα δώσουμε τη μάχη με το φασισμό, το σεξισμό, την ομοφοβία, την
τρανσφοβία μέχρι να σκοτώσουμε το τέρας αλλά και το σύστημα που
το γεννά και να χτίσουμε μια κοινωνία όπου θα ζούμε μια ζωή στο μπόι
των ανθρώπων!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 14.30 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/6
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΑΤΚΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 18.00
ΝΑΡ- νΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

The post Χανιά: Αντιδράσεις για την αντισυγκέντρωση στην σημερινή Πορεία Ορατότητας first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 44 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram