Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 28 Ιουνίου 2023

Χανιά: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Σεραφείμ Ρίζος

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ανακοίνωσε ο Σεραφείμ Ρίζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρίζος αναμένεται να μετακομίσει στη Αθήνα με την οικογένεια του.

Ο δήμαρχος Χανίων καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, μετά την ανακοίνωση στο του κ. Ρίζου,  έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σεραφείμ Ρίζος: ”Θα παραιτηθώ από τη θέση, θα αντικατασταθώ από έναν σύντροφο της παράταξης μας, θέλω να σας αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους Χανιώτες που για τρεις φορές με εμπιστεύθηκαν, για 9 χρόνια ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, θεωρώ ότι τίμησα την ψήφο τους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη την ύπαρξη μίας διαφορετικής αριστεράς, που πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που άλλαξαν το σκηνικό της χώρας προς το χειρότερο. Θεωρώ ότι συνέβαλα και έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτή την κατεύθυνση. Θεωρούμε ότι ο κόσμος θα αλλάξει εκεί που ανασαίνει η δημοκρατία, στα κινήματα. Σε αυτά θα συνεχίσουμε σαν παράταξη δίνοντας τη δική μας μάχη”.

ΒαίτσηςΤελεμένης: Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ρίζο πέρα από τις διαφωνίες μας εκτός δημοτικού συμβουλίου είμαστε φίλοι.

Δήμαρχος Χανίων: ”Με τον Σεραφείμ Ρίζο μας χωρίζει μία άβυσσος πολιτική, έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση για βασικά θέματα που διέπουν την οργανωμένη λειτουργία του κράτους, της κυβέρνησης, του δημοτικού συμβουλίου. Με τον Σεραφείμ Ρίζο είναι η πρώτη φορά που είμαστε μαζί στο δημοτικό συμβούλιο ήμασταν μαζί και στο περιφερειακό συμβούλιο. Θέλω να του ευχηθώ στο επόμενο βήμα του και επαγγελματικά και πολιτικά να συνεχίσει να είναι μάχιμος και διεκδικητικός. Σε πολιτικό επίπεδο να συμβάλλει ώστε ο χώρος δράσης που θα επιλέξει να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στα Χανιά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που αυτοπροσδιορίζεται στην αριστερά, μία από αυτές τις εκφράσεις είχαν βρει ως άνθρωπο που τους εκπροσωπούσε, τον Σεραφείμ, αυτό δεν είναι λίγο το να έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Είχαμε τεράστιες συγκρούσεις και μέσα από το διαφορετικό πρίσμα επιδιώκουμε το καλό όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε”.

Γιώργος Τσαπάκος: ”Η πολιτική μας προσέγγιση είναι τελείως διαφορετική, ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επίτευξη των στόχων”.

Γρηγόρης Αρχοντάκης: ”Λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα τον έχουμε σε αυτή την αίθουσα, οι τοποθετήσεις του ήταν θετικές και προς την σωστή κατεύθυνση παρόλο που είχαμε διαφορετικές απόψεις. Ένας άνθρωπος αυθεντικός σε αυτά που πιστεύει, εκφράζω τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του. Με χαρά όταν κατεβαίνει στα Χανιά και να συναντιόμαστε”.

Τάσος Βάμβουκας: ”Όλοι εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε, είναι συνεπής στις ιδέες του, είναι ένας μαχητής και είναι ένας έντιμος άνθρωπος ανεξαρτήτως αν ταυτίζονται οι απόψεις με τον οποιονδήποτε. Σου εύχομαι να συνεχίσει όπου πας τη μαχητικότητα σου”.

Γιάννης Σαρρής: ”Γνωριζόμαστε και έξω από τον δήμο. Είμαι σίγουρος ότι ο χώρος αυτός θα εκπροσωπηθεί από ένα άτομο που θα μεταφέρει τις ίδιες απόψεις. Η σχέση μας είναι διαχρονική και είναι μία ισχυρή ανάμνηση”.

Νίκος Βουρλάκης: ”Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Παρόλες τις διαφορετικές προσεγγίσεις των θεμάτων, του ευχόμαστε τα καλύτερα”.

Σεραφείμ Ρίζος: ”Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας. Πέρα από τα λόγια, θέλω να πω ότι τα Χανιά που ζω 21 χρόνια είναι μία πόλη με βαθιά ριζωμένες δημοκρατικές παραδόσεις. Υπήρξαν πολλές φορές που δώσαμε από κοινού μάχες”.

Μιχάλης Τσουπάκης: ”Εύχομαι τα καλύτερα στον Σεραφείμ Ρίζο. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός για το πώς διεκδικεί για το πώς αγωνίζεται και ο κόσμος ακολουθούσε τον Ρίζο για αυτά που πιστεύει και του εύχομαι καλή τύχη”.

The post Χανιά: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Σεραφείμ Ρίζος first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 50 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram