Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 28 Ιουνίου 2023

Προμήθεια και τοποθέτηση νέων στεγάστρων σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Πλατανιά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στην προμήθεια και εγκατάσταση καινούριων στεγάστρων σε 25 στάσεις λεωφορείου προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Πλατανιά. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο υλοποιήθηκε μετά την έγκριση της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Πλατανιά στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και αφορούσε στην «προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας», συνολικού προϋπολογισμού 113.150,00€ , με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» αλλά και από Ιδίους Πόρους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πλατανιά προμηθεύτηκε και τοποθέτησε νέα στέγαστρα σε 25 στάσεις λεωφορείου, ώστε κάτοικοι , επισκέπτες και μαθητές να έχουν την καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια από τις καιρικές συνθήκες κατά το χρόνο αναμονής τους. Τα στέγαστρα τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία και στις-4- Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πλατανιά.

The post Προμήθεια και τοποθέτηση νέων στεγάστρων σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Πλατανιά first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 40 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram