Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Χανιά 27 Μαΐου 2023

Κρήτη: Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σήμερα Σάββατο στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Κρήτη το Σάββατο

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία στην Κρήτη είναι πιθανό πρόσκαιρα κατά τόπους να είναι έντονα, βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-05-2023

Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στους 25 με 26 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-05-2023

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές, αρχικά στην ανατολική και τη νότια χώρα και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30-05-2023

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-05-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01-06-2023

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία την Πέμπτη θα στραφούν σε βόρειους βορεοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και νότια.

The post Κρήτη: Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 84 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram