Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Κόσμος 28 Μαρτίου 2024

Βέλγιο: Παραμένει στο επίπεδο 3 η κατάσταση συναγερμού – Προβλήματα με την ασφάλεια παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ντε Κροο

Βέλγιο: Παραμένει στο επίπεδο 3 η κατάσταση συναγερμού – Προβλήματα με την ασφάλεια παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ντε Κροο Βέλγιο: Παραμένει στο επίπεδο 3 η κατάσταση συναγερμού – Προβλήματα με την ασφάλεια παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ντε Κροο Βέλγιο: Παραμένει στο επίπεδο 3 η κατάσταση συναγερμού – Προβλήματα με την ασφάλεια παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ντε Κροο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Belgium Drugs Violence

Στις δηλώσεις του Βέλγου πρωθυπουργού Αλεξάντερ Ντε Κροο που χθες, Τετάρτη 27/3 δήλωσε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει κινδύνους όσον αφορά στην ασφάλεια, ανησυχία που αυξάνεται μετά και το τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία αναφέρθηκε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα.


«Εδώ υπάρχει μια άλλη διάσταση σε σχέση με την τρομοκρατία. Το επίπεδο συναγερμού παραμένει στο 3, δεν πάει στο 4 που είναι το υψηλότερο επίπεδο» και αυτό γίνεται για να μην προκληθεί πανικός στους Βέλγους.

Μιλώντας για την υψηλή επιφυλακή στην οποία είναι οι αστυνομικές Αρχές στο Βέλγιο η δημοσιογράφος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αναφέρθηκε και στα πολλά περιστατικά με πυροβολισμούς το τελευταίο τρίμηνο που σχετίζονται με συμμορίες και διακίνηση ναρκωτικών. «Το 2023 κατασχέθηκαν στην Αμβέρσα 116 τόνοι κοκαΐνης και είναι το λιμάνι και η πρώτη είσοδος κοκαΐνης για την Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε για να περιγράψει το μέγεθος του προβλήματος.

Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram