Σάββατο, 04 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 24 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Volodymyr Zelenskyy

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλωσόρισε το πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που υπεγράφη σήμερα.

«Ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας, κερδίζουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε ζωές από τις ρωσικές επιθέσεις», ανέφερε σε ανάρτηση του στο X.

«Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε ήδη συνεργαστεί ενεργά με τους Αμερικανούς φίλους μας σε όλα τα επίπεδα για να συμπεριλάβουμε σε αυτό το πακέτο τους ακριβείς τύπους όπλων που χρειάζονται οι πολεμιστές μας. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια και περιλαμβάνει ακριβώς αυτά που συζητήσαμε με τον Πρόεδρο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνδιάλεξης.

Είμαι ευγνώμων στον Πρόεδρο Μπάιντεν, στο Κογκρέσο και σε όλους τους Αμερικανούς που αναγνωρίζουν ότι πρέπει “να κόψουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια του Πούτιν” αντί να τον υπακούμε, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μειώσουμε πραγματικά τις απειλές κατά της ελευθερίας. Μαζί, μπορούμε να το εξασφαλίσουμε αυτό» αναφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram