Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κόσμος 02 Μαΐου 2023

Ιταλικός Τύπος: Προσεχώς εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι;

Ιταλικός Τύπος: Προσεχώς εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Ιταλικός Τύπος: Προσεχώς εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Ιταλικός Τύπος: Προσεχώς εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι;
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Ενδιαφέρον προκαλεί στον Ιταλικό Τύπο το γεγονός πως σήμερα 2 Μαΐου στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου εισήλθαν 4 εκ των 5 παιδιών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 5 Απριλίου εδώ και 28 ημέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Από το πρωί υπήρξε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία αύριο θα γινόταν η έκδοση του έβδομου ιατρικού δελτίου για την κατάσταση της υγείας του Καβαλιέρε, με το ενδεχόμενο να είναι και το τελευταίο.

Όπως σημειώνει η Corriere della Sera “ορισμένες πηγές διευκρινίζουν ότι οι προβλέψεις για το εξιτήριο (του Μπερλουσκόνι) δεν αφορούν τις επόμενες 24 ή 48 ώρες, αλλά τις επόμενες 5 ημέρες”.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα, η κατάσταση παραμένει λεπτή. Αν και η πνευμονία για την οποία εισήχθη στο νοσοκομείο του Μιλάνου φαίνεται να βρίσκεται υπό έλεγχο, οι ιατροί εστιάζουν την προσοχή τους στην μυελομονοκυτταρική λευχαιμία, από την οποία προέκυψε πως ο Καβαλιέρε πάσχει εδώ και 2 χρόνια.

Μάλιστα, ιστορικά μέλη του κόμματος του 86χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φόρτσα Ιτάλια, σημείωσαν την επιθυμία από πλευράς του Καβαλιέρε ο ίδιος να συμμετάσχει “με κάποιο τρόπο” στο συνέδριο του κόμματος στις 5 και 6 Μαΐου.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 78 φορές