Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 29 Απριλίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Στη δημοσιότητα τα τρία πρώτα σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

syriza logo

Δημοσιεύτηκαν σήμερα τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τίτλο: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Το ζήτημα των πλειστηριασμών είναι το αντικείμενο του πρώτου σποτ. Το βίντεο ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Το βίντεο πραγματεύεται το πρόβλημα των χρεών και τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης. Εμφανίζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, «ο οποίος είναι πνιγμένος στα χρέη, έχει αποφασίσει να κλείσει την επιχείρησή του και δεν ξέρει πώς να το ανακοινώσει στην υπάλληλό του και την ίδια ώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό». 

2ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκλογές 2023- Γιατρός

Το εν λόγω σποτ πραγματεύεται τις δυσκολίες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την κατάσταση στα νοσοκομεία. «Πρωταγωνιστής» ένας γιατρός που «επιστρέφει στο σπίτι του αργά το βράδυ, εξαντλημένος από τις πολλές ώρες στο νοσοκομείο, όπου αναδεικνύει την έλλειψη προσωπικού και το γεγονός ότι παρά την πανδημία και την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων δεν στηρίχθηκε η Δημόσια Υγεία».

3ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκλογές 2023- Αγρότης

Το τρίτο σποτ πραγματεύεται τις δυσκολίες των ανθρώπων του αγροτικού κόσμου: «Ένας αγρότης, ο οποίος δυσκολεύεται να πουλήσει την παραγωγή του και βρίσκεται στο σημείο όπου σκέφτεται να εγκαταλείψει την γη του και εξηγεί το πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά “αφού κάνουν πλάτη στους μεγάλους”».

Τα σποτ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για άλλα τέσσερα χρόνια» και τονίζουν ότι «κάτι πρέπει να αλλάξει», ενώ κλείνουν με τη φράση: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 105 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram