Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Χανιά 20 Ιουλίου 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στις Καλύβες

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στις Καλύβες εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αποκορώνου.

Η ανακοίνωση:

Τα ΕΛΤΑ παρέχουν υπηρεσίες ταχυδρομικές, ταχυμεταφορών και χρηματοοικονομικές, που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα, πληρωμές συντάξεων, πληρωμές λογαριασμών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, έκδοση εργόσημων για τους εργάτες γης, κ.α.
Το τσουνάμι κλεισίματος καταστημάτων ΕΛΤΑ σε όλη την χώρα, όπως και των Καλυβών στο Δήμο μας, είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης νομοθετικής ρύθμισης με ημερομηνία 3/12/2020 της κυβέρνησης της ΝΔ για υπαγωγή των ΕΛΤΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Με το κλείσιμο του καταστήματος Καλυβών, η ταλαιπωρία των κατοίκων του δυτικού Αποκόρωνα η υποβάθμιση των ταχυδρομικών υπηρεσιών, οι δυσμενέστεροι όροι δουλειάς για τους εργαζόμενους, ή ακόμα και η απόλυση τους, είναι δεδομένη.
Ο δήμαρχος μας κ. Κουκιανάκης, βλέπει τις χρήσιμες για τον Αποκορωνιώτικο λαό υποδομές του δήμου μας, να κλείνουν η μια μετά την άλλη, άλλοτε τράπεζες (Εθνική Βρυσών, Πειραιώς Καλυβών) και τώρα το ταχυδρομείο Καλυβών, αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών που αποδέχεται και υπηρετεί.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον Αποκορωνιώτικο λαό και τους φορείς του να παλέψουν οργανωμένα για τις δικές του ανάγκες για ταχυδρομικό έργο με σύγχρονες υπηρεσίες, φτηνό και αξιόπιστο, προσβάσιμο σε όλους και όλες. Θα συνεχίσει να πρωτοστατεί και να στηρίζει τους αγώνες για την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, για να μην χειροτερεύει η ζωή μας καθημερινά. Το δυνάμωμα των αγώνων θα αυξηθεί μέσα από τη συμπόρευση και την ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές του Οκτώβρη.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μελισσάκης Νικήτας
Ζώης Σταύρος

The post Η Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στις Καλύβες first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 42 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram