Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Τοπικά 18 Ιουλίου 2023

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στις 17.07.2023 το προσωπικό της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ βρέθηκε στο νομό Λασιθίου, και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα με σκοπό την ενημέρωση και τη δικτύωση με κοινωνικές υπηρεσίες και νοσοκομειακές δομές. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, στο ΕΚΑΒ, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Οι δράσεις ευαισθητοποίησης στη τοπική κοινωνία μπορούν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι το φαινόμενο της εξάρτησης από παράνομες και νόμιμες ουσίες ή/και συμπεριφορές. Ένας από τους στόχους των δράσεων αυτών είναι η ενημέρωση των κατοίκων, καθώς και η άρση του στίγματος απέναντι σε ζητήματα εξάρτησης. Κυρίως οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών χρίζουν άμεσης υποστήριξης στις ανάγκες τους μέσω της σταθερής παρουσίας μίας Κινητής Μονάδας, καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε δομές αντιμετώπισης των εξαρτήσεων στην επαρχία.

Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

The post Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 44 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram