Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Τέχνες 30 Απριλίου 2023

Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος – “Ελπίζω να σας εκπλήξω”, δήλωσε στην ΕΡΤ

Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος – “Ελπίζω να σας εκπλήξω”, δήλωσε στην ΕΡΤ Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος – “Ελπίζω να σας εκπλήξω”, δήλωσε στην ΕΡΤ Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος – “Ελπίζω να σας εκπλήξω”, δήλωσε στην ΕΡΤ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

EUROVISION1

Στο Λίβερπουλ φθάνει σήμερα η ελληνική αποστολή της Eurovision, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι, μέσω Άμστερνταμ, νωρίς το πρωί.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος, απόλυτα ήρεμο και χωρίς καθόλου άγχος, μίλησε στην ΕΡΤ για τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, δήλωσε έτοιμος και εξέφρασε την ελπίδα του να εκπλήξει τον κόσμο.

Απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την εμφάνισή του, τονίζοντας ότι του αρέσουν οι εκπλήξεις, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο με σαμπάνιες, ευχητήριες κάρτες και δωράκια.

Ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου και οι ημιτελικοί στις 9 και 11 Μαΐου. Η Ελλάδα εμφανίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 11 Μαΐου, στην 8η θέση, όπως και η Κύπρος στον δεύτερο ημιτελικό.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 92 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram