Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 17 Ιουλίου 2023

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που απελευθερώνει την πρόσβαση των Ελλήνων του εξωτερικού στις εκλογές

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να ενημερωθεί για το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης που αφορά την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που απελευθερώνει την πρόσβαση των συμπατριωτών μας στην εκλογική διαδικασία και όπως ενημερώσαμε και την υπουργό Εσωτερικών, θα προτείνουμε την ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση των δυνατοτήτων των Ελλήνων του εξωτερικού που μπορούν να ψηφίσουν», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την συνάντηση.

Πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής η κυβερνητική πρωτοβουλία περιλαμβάνει τους ήδη εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους» και ότι «η Πλεύση Ελευθερίας προτείνει τη διεύρυνση αυτής της πρόβλεψης, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας, όλοι οι συμπατριώτες μας που επιθυμούν να ψηφίσουν και δεν μπορούν, να καταφέρουν επιτέλους να συμμετέχουν στην δημοκρατική διαδικασία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 60 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram