Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Οικονομία 29 Μαρτίου 2023

Ο γγ Εμπορίου για το «καλάθι των νονών», τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και το «καλάθι του Πάσχα»

Ο γγ Εμπορίου για το «καλάθι των νονών», τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και το «καλάθι του Πάσχα» Ο γγ Εμπορίου για το «καλάθι των νονών», τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και το «καλάθι του Πάσχα» Ο γγ Εμπορίου για το «καλάθι των νονών», τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και το «καλάθι του Πάσχα»
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε σήμερα το «καλάθι των νονών» που περιλαμβάνει 12 κατηγορίες παιχνιδιών, πασχαλινές λαμπάδες και σοκολατένια αυγά, είπε στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Το «καλάθι του Πάσχα» έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάει στις 5 Απριλίου και θα ισχύσει έως το Μ. Σάββατο. Θα περιλαμβάνει αρνί, κατσίκι, τσουρέκια παντός είδους, πασχαλινά αυγά και λαγουδάκια.

Σχετικά με τους ελέγχους για φαινόμενα αισχροκέρδειας, και σχολιάζοντας το θέμα των αυγών και ιδιαίτερα, πώς μια εξάδα αυγών μπορεί να πωλείται μέσα στο «καλάθι» 1,25 ευρώ και έξω από αυτό 2,73 ευρώ, δηλαδή με αύξηση 120%, είπε ότι υπάρχουν διαφόρων ειδών αυγά, κι αν κάποιο βγαίνει από το καλάθι την θέση του παίρνει κάποιο άλλο, και συνέστησε στους καταναλωτές να προτιμούν τα αυγά που βρίσκονται μέσα στο καλάθι γιατί θα είναι οικονομικότερα.

  • Σε περιπτώσεις αισχροκέρδειας που έχουν καταγραφεί, έχουν επιβληθεί και πολύ υψηλά πρόστιμα, τόνισε

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 56 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram