Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Χανιά 12 Απριλίου 2024

Εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες οι εργαζόμενοι του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων, διοργάνωσε στο λιμάνι της Σούδας, σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο, εκπαίδευση εργαζομένων στις δύο αυτές Υπηρεσίες. Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε, με την καθοριστική συνδρομή του εξειδικευμένου Τμήματος Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας τμήματος Χανίων (ΕΚΑΒ), και περιελάμβανε θέματα αναγνώρισης κινδύνων και παροχής Πρώτων βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, κλπ. Σκοπός ήταν η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την ασφαλή χρήση των λιμενικών χώρων από τους χρήστες και έγινε σε εφαρμογή οδηγιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι διοργανωτές της εν λόγω δράσης, θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα στελέχη του ΕΚΑΒ που συνέβαλαν στην επιτυχία της χρήσιμης αυτής εκπαίδευσης, ειδικότερα όμως την ομάδα εκπαιδευτών αποτελούμενη από τον Ιατρό αναισθησιολόγο κ. Κων/νο Λάμπρη και τους διασώστες κ. Στυλιανό Κουκουλάκη και κ. Αντώνιο Μπαλόκα για την άψογη προετοιμασία του εποπτικού υλικού και την υποδειγματική μετάδοση των πολύτιμων γνώσεών τους.

The post Εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες οι εργαζόμενοι του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram