Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
Χανιά 03 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση από τη ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Από τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νομού Χανίων  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νομού Χανίων και στον απόηχο τοξικών δημοσιευμάτων από, ηλεκτρονικά κυρίως μέσα, φιλικά προς το κυβερνών κόμμα, συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου το νέο όργανο.

Πριν την κύρια ατζέντα της πρώτης συνεδρίασης που περιλάμβανε την εκλογή Συντονιστή και Συντονιστικής Επιτροπής και επειδή τέθηκε το θέμα των δημοσιευμάτων που είχαν σκοπό να καλλιεργήσουν κλίμα πόλωσης και αποδόμησης του κλίματος συνεργασίας και αγωνιστικής διάθεσης που διαπνέει όλους τους νεοεκλεγέντες συντρόφους, αποφασίστηκε να δοθεί το παρακάτω κείμενο στη δημοσιότητα υπογεγραμμένο από όλους μας, ως απάντηση στα ψευδή, αναληθή δημοσιεύματα που επιδίδονται σε “κυνήγι μαγισσών”.

Όλοι εμείς, τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη που αποτελούμε τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χανίων δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στις πράξεις και τα διανοήματα μας δεν χωρούν και δεν υπάρχουν διαχωρισμοί ή αποκλεισμοί γύρω από το ένα ή το άλλο στέλεχος μας.

Τιμούμε, σεβόμαστε και συστρατευόμαστε μαζί με όλα τα στελέχη μας στον κοινό στόχο που είναι η ανατροπή της πιο αυταρχικής, αντιλαϊκής και ανίκανης να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα, κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αισθανόμαστε όλοι ότι πετύχαμε νίκη των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος μας, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες, λόγω της υγειονομικής κρίσης και της διαχείρισής της, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια υποδειγματική διαδικασία ψηφοφορίας με συμμετοχή του 97% του εκλογικού σώματος.

Διαβεβαιώνουμε όλα τα μέλη, ψηφοφόρους, φίλους του κόμματός μας ότι θα εργαστούμε με πνεύμα συνεργασίας και αγωνιστικής διάθεσης αναδεικνύοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο των ανθρώπων του τόπου μας και θα σταθούμε δίπλα τους σε κάθε αγωνιστική τους διεκδίκηση.

Όλοι γύρω από τον σύντροφο πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα θα δώσουμε τον αγώνα για να γυρίσουμε αυτή τη σελίδα της Ιστορίας.

The post Ανακοίνωση από τη ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 24 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us