Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χανιά 05 Μαΐου 2023

Βροχή με το… τουλούμι έπεσε σε περιοχές των Χανίων | Σημαντικά ύψη βροχής στην Κρήτη (φωτο)

Βροχή με το… τουλούμι έπεσε σε περιοχές των Χανίων | Σημαντικά ύψη βροχής στην Κρήτη (φωτο)
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Πολύ μεγάλα ύψη βροχής, κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί σε περιοχές της Δυτικής Κρήτης, τη νύχτα της Πέμπτης, προς Παρασκευή.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Μανώλης Λέκκα, στην περιοχή από το Αεροδρόμιο Χανίων στο Ακρωτήρι, μέχρι και το Βάμο Αποκορώνου, οι σταθμοί κατέγραψαν 100 χιλιοστά βροχής, πράγμα σπάνιο για Μάιο μήνα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του Γιάννη Κουτράκη, από την περιοχή του Καλαθά Ακρωτηρίου. 

Από την ισχυρή βροχόπτωση, προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης προβλήματα, στις συγκεκριμένες περιοχές. 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το meteo.gr, σημαντικά ύψη βροχής αναμένονται στην Κρήτη το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου 05-06/05/2023

Σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται στην Κρήτη το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου 05-06/05/2023.

Ο χάρτης δίνει το προβλεπόμενο ύψος βροχής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, με τα συνολικά ύψη βροχής να ξεπερνούν τοπικά τα 70 χιλιοστά, οπότε απαιτείται προσοχή και επαγρύπνηση.

Κλειστός ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς λόγω κακοκαιρίας

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σας ενημερώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και για εκδήλωση βροχοπτώσεων στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, για αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ο Εθνικός Δρυμός θα παραμένει κλειστός και από τις δύο εισόδους.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές, το χρονοδιάγραμμα μέχρι και τις εξετάσεις
Για τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ρύθμιση της επισκεψιμότητας, κατόπιν λήψης επικαιροποιημένων μετεωρολογικών προβλέψεων.

The post Βροχή με το... τουλούμι έπεσε σε περιοχές των Χανίων | Σημαντικά ύψη βροχής στην Κρήτη (φωτο) first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 71 φορές