Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 08 Απριλίου 2023

Ένθετο Τουρισμός: Δυναμική εκκίνηση της σεζόν για το νησί της Ρόδου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

RODOS

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για τη Ρόδο! Είκοσι κρουαζιερόπλοια έφτασαν μέσα στον Μάρτιο στο νησί, με τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για άφιξη εκατοντάδων αντίστοιχων πλοίων, με χιλιάδες επισκέπτες, έως το τέλος της χρονιάς. Αυτό είναι ενδεικτικό της μεγάλης αύξησης που θα σημειωθεί στην κρουαζιέρα, η οποία αναμένεται να αναδείξει το 2023 ως την καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS

Πάπιγκο – Η τουριστική πρωτεύουσα του Ζαγορίου

Εδώ και χρόνια, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ηπείρου αλλά κι ολόκληρης της χώρας μας. Πρόκειται για ένα στολίδι του Ζαγορίου, για ένα χωριό που δικαίως είναι διάσημο και προβεβλημένο. Προκεται για το Πάπιγκο. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της επιβλητικής Αστράκας, παραμένει ανέπαφο στον χρόνο, προσφέροντας ένα μοναδικό φυσικό τοπίο και μια πληθώρα δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, που φτάνουν από κάθε γωνιά της γης.

Νέο βίντεο της Marketing Greece για την Κέρκυρα

Το νέο video της Marketing Greece αποκαλύπτει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τον ανεξάντλητο κόσμο της Κέρκυρας και το προσκαλεί σε ένα ταξίδι εμπειριών που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Από τα καντούνια της παλιάς πόλης και τα γραφικά χωριά του νησιού, σε δραστηριότητες στα απίστευτης ομορφιάς τοπία της. Και από την άυλη πολιτιστική της κληρονομιά, στις παραδοσιακές τέχνες και τις τοπικές της γεύσεις. Η ιστορία του νησιού ξετυλίγεται και η ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες της περιγράφεται μέσα από το βίντεο «Corfu- A class act in the Ionian Islands». 

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 70 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram