Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 11 Μαΐου 2023

«Ήταν ένα πολύ κακό debate» – Τι είπε ο Γ. Βαρουφάκης βγαίνοντας από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

VAROUF

Βγαίνοντας από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ύστερα από την ολοκλήρωση του debate, ο γραμματέας και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, κ. Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι ήταν ένα «πολύ κακό debate».

Ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι «το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ – ότι μας έχουν βγάλει από το μνημόνιο αυτοί οι τρεις μαζί – είναι το ποιος το έκανε καλύτερα. Γιατί τώρα η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία κινείται στους δικούς της ρυθμούς, με βαθμούς ελευθερίας. Αν αυτό το αφήγημα, που είναι ένα τεράστιο τοξικό ψέμα που πλανάται πάνω από τη χώρα, καταφέρει να επικρατήσει και πάλι, θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα βαθύτερη χρεοκοπία», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

Το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη

«Το δικό μας αφήγημα, το κυβερνητικό σχέδιο βασίζεται στην κατάργηση του Ηρακλή και στην αντικατάστασή του από μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων, στην κατάργηση του καρτέλ ενέργειας και στην αντικατάσταση από μια πραγματικά ενιαία δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού. Να φύγει πλέον η δημόσια περιουσία από τα χέρια των ξένων αρπακτικών, των δανειστών, να περάσει σε μια νέα αναπτυξιακή τράπεζα και μια νέα αναπτυξιακή τράπεζα και μια νέα Αγροτική Τράπεζα, ως κεφαλαιακή βάση, η οποία να πηγαίνει στους αγρότες και τους επιχειρηματίες. Το σύστημα ΔΗΜΗΤΡΑ το οποίο θα απεγκλωβίσει τον ελληνικό λαό από τα χαράτσια των παρασιτικών τραπεζών που όταν σας δανείζουν, σας δανείζουν με επιτόκια τοκογλυφικά και όταν εσείς καταθέτετε χρήματα σε αυτούς, δεν παίρνετε κανένα επιτόκιο. Κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, γιατί όσοι νέοι δεν φεύγουν είναι καταδικασμένοι να μπαίνουν στην ουρά αυτών των ορδών των ενοικιαζόμενων εργαζομένων. Αυτό είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τοξικό ψέμα και το αφήγημα των τριών μνημονιακών κομμάτων», είπε έξω από το Ραδιομέγαρο ο κ. Βαρουφάκης, περιγράφοντας το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 76 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram