Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Κόσμος 30 Απριλίου 2024

Ένθετο Κόσμος: Αεροσκάφος πέταξε με 500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένθετο Κόσμος: Αεροσκάφος πέταξε με 500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις για φιλανθρωπικό σκοπό Ένθετο Κόσμος: Αεροσκάφος πέταξε με 500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις για φιλανθρωπικό σκοπό Ένθετο Κόσμος: Αεροσκάφος πέταξε με 500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις για φιλανθρωπικό σκοπό
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

20240430-entheto-kosmos65

Στην Βρετανία ένα αεροσκάφος γεμάτο λούτρινες παιχνιδάκια καμηλοπαρδάλεις ανέβηκε στους ουρανούς για δεύτερη χρονιά.

Πέρυσι, το Voyager της RAF απογειώθηκε με 291 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις να καταλαμβάνουν τις θέσεις των επιβατών του.

Φέτος τα πληρώματα αύξησαν αυτόν τον αριθμό, με 500 από αυτά τα χαριτωμένα παιχνίδια  να ταξιδεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος να συκεντρωθούν χρήματα για το παιδιατρικό νοσοκομείο Great Ormond Street του Λονδίνου.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

Τις χίλιες πλησιάζουν οι συλλήψεις φοιτητών που διαδηλώνουν για την Γάζα στα αμερικανικά πανεπιστήμια από τις 18 Απριλίου, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Στο Ιράν, ένα χρόνο μετά τις αιματηρές διαδηλώσεις των γυναικών με αφορμή των θάνατο της Μαχσά Αμινί μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράν σκότωσαν έφηβη διαδηλώτρια.

Στη μείωση των περιττών και επιβλαβών χημειοθεραπειών σε ασθενείς που βρίσκονται στα αρχικά στάδια του καρκίνου του μαστού, στοχεύει ερευνητική ομάδα Γάλλων.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram