Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Τέχνες 10 Μαΐου 2024

Αύριο στις 22:00 ο τελικός της Eurovision στην ΕΡΤ1: Έτοιμη η Μαρίνα Σάττι να ρίξει και πάλι το «ζάρι» της

Αύριο στις 22:00 ο τελικός της Eurovision στην ΕΡΤ1: Έτοιμη η Μαρίνα Σάττι να ρίξει και πάλι το «ζάρι» της Αύριο στις 22:00 ο τελικός της Eurovision στην ΕΡΤ1: Έτοιμη η Μαρίνα Σάττι να ρίξει και πάλι το «ζάρι» της Αύριο στις 22:00 ο τελικός της Eurovision στην ΕΡΤ1: Έτοιμη η Μαρίνα Σάττι να ρίξει και πάλι το «ζάρι» της
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Sweden Eurovision Song Contest Semi-Final

Με μια εκθαμβωτική εμφάνιση η οποία προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό της Μάλμε Αρένα, η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια είχε πυρετό και φαρυγγίτιδα αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή όλα ξεχάστηκαν και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Τα βλέμματα πλέον είναι  στραμμένα στον αυριανό μεγάλο τελικό.

To Μάλμε και όλη η Ευρώπη χόρεψε με την Μαρίνα Σάττι. Το ζάρι με τα σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία ξεσήκωσε το στάδιο και κατέκτησε μία θέση στον τελικό.

H ελληνική συμμετοχή αποθεώθηκε από το κοινό την ώρα που τραγουδούσε, ενώ στα παρασκήνια είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι.

Η εμφάνιση της στη σκηνή του β’ ημιτελικού  δεν θύμιζε καμία άλλη, καθώς υλοποιήθηκε η ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού για μονοπλάνο στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού, τεχνική σύγχρονη που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του μουσικού διαγωνισμού.

Ούτε ο πυρετός ούτε η φαρυγγίτιδα κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της Μαρίνας και της ελληνικής αποστολής προς τον μεγάλο τελικό.

Το «my number one» του 2005, επέστρεψε με την Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision και ξεσήκωσε το κοινό. Η Έλενα μοιράστηκε τη σκηνή με τις πρώην νικήτριες της διοργανωσης, την Τουρκάλα Σερτάμπ Ερενέρ και τη Σουηδή Σαρλόττε Περέλι.

Η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό θα εμφανιστεί 12η. Προσπαθώντας να αποσπάσει και τα περισσότερα 12αρια στην ψηφοφορία. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 11 Μαΐου στις 22.00 το βράδυ στην ΕΡΤ1, το δεύτερο πρόγραμμα και το Eurovision channel στο ERTFLIX.

Διαβάστε ακόμα

Eurovision 2024: Η συμμετοχή της Ολλανδίας «δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας» – Η ανακοίνωση της EBU

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram