Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Τέχνες 04 Μαΐου 2024

Δύο στις 10: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για την ζωή, την καριέρα και την νέα του σειρά

Δύο στις 10: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για την ζωή, την καριέρα και την νέα του σειρά Δύο στις 10: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για την ζωή, την καριέρα και την νέα του σειρά Δύο στις 10: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για την ζωή, την καριέρα και την νέα του σειρά
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

MANOUSAKIS

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο κ.Μανουσάκης μίλησε για τις παιδικές του αναμνήσεις και τις γιορτές του Πάσχα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Αναφέρθηκε επίσης στην νέα του σειρά στην ΕΡΤ, με τίτλο “Το δίχτυ”, η οποία εστιάζει στον άνθρωπο και στις κοινωνικές ανησυχίες της εποχής μας.

Ξεχωριστή στιγμή της συνέντευξης αποτέλεσε η συγκίνηση με την οποία μίλησε για την αγαπημένη του ηθοποιό και μούσα, Ειρήνη Παππά, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, γνωστός για τα ερωτικά του δράματα, αναφέρθηκε και στους “απαγορευμένους έρωτες” που έχουν κοσμήσει τις σειρές του, τονίζοντας πως η αγάπη σε όλες τις μορφές της αποτελεί πηγή έμπνευσης για το έργο του.

Συνολικά, η συνέντευξη του Μανουσάκη στο “Δύο στις 10” αποτέλεσε μια απολαυστική και συνάμα συγκινητική εμπειρία, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια ματιά στον κόσμο και την φιλοσοφία ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram