Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Τέχνες 02 Μαΐου 2024

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Δώρο “cancel” στα γενέθλιά της

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Δώρο “cancel” στα γενέθλιά της Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Δώρο “cancel” στα γενέθλιά της Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Δώρο “cancel” στα γενέθλιά της
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

barbara streisand

Αυτή ήταν η μέχρι στιγμής μεγαλύτερη γκάφα της 82χρονης Μπάρμπρα Στρέιζαν για την οποία μιλάει όλο το ίντερνετ.

Προσπάθησε να στείλει προσωπικό μήνυμα στη φίλη της ηθοποιό και τραγουδίστρια Μελίσα Μακάρθυ αλλά κατά λάθος το έγραψε δημόσια σχολιάζοντας καυστικά την απώλεια βάρους με υποβοήθημα που κατά κάποιους θεωρείται «το ναρκωτικό του αδυνατίσματος».

Η Μπάρμπρα Στρέιζαν έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ.

Με απολογητική διάθεση, που κατέληξε επεξηγηματική και κατά κάποιους (ξέχειλη από εγωκεντρικές συνάφειες), η Μπάρμπρα Στρέιζαντ προσπάθησε να διορθώσει μια μεγάλη γκάφα κάνοντας δημόσια ανάρτηση το ακόλουθο μήνυμα: «Θεούλη μου, πήγα στο Instagram για να δω τις φωτογραφίες που ανεβάσαμε από τα όμορφα λουλούδια που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Στην ακολουθία υπήρχε μια φωτογραφία της φίλης μου Melissa McCarthy με την οποία τραγουδήσαμε μαζί στο άλμπουμ μου «Encore». Έδειχνε μια κούκλα! Ήθελα τόσο πολύ να την κολακέψω. Ξέχασα όμως ότι το σχόλιο μου μου ήταν δημόσιο και ο κόσμος διαβάζει».

Η ανάρτηση της Μπάρμπρα Στρέιζαν στην εφαρμογή Χ:

Όποιος δεν γνωρίζει τι είχε προηγηθεί, θα απορούσε με αυτή της την ανάρτηση. Ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο (του οποίου η ταινία «αντίπαλοι» κάνει θραύση στην Αμερική) όμως φρόντισε να ανεβάσει σε φωτογραφία την ανάρτηση στην οποία στηρίχτηκε η απολογία της Στρέιζαντ.

«Δώσε τους χαιρετισμούς μου. Παίρνεις Ozempic;» είχε γράψει η τραγουδίστρια των πολλών οκτάβων στο πεντάγραμμο αλλά και το καυστικό χιούμορ.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο σχολίασε στη συνέχεια: «Προς υπεράσπισή σας, έτσι ακριβώς μου στέλνει η γιαγιά μου μηνύματα: Ανταποκρίνεται σε κάποιο μήνυμα με ευχές και στη συνέχεια αμέσως «περιστρέφεται» σε ένα αφιλτράριστο σχόλιο γύρω από την ύπαρξή μου».

Η δημοσίευση του Λούκα Γκουαντανίνο:

Το Χ στη συνέχεια πήρε φωτιά με υποστηρικτές αλλά και πρόθυμους να κάνουν cancel στη ντίβα της μουσικής.

«Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι υπήρχε περίπτωση κάποιος/κάποια να ήταν ενθουσιασμένος/η για να ερωτηθεί αν είχε πάρει ένα φάρμακο απώλειας βάρους. » απάντησε κάποια που υπέγραφε ως «Αυθάδες κορίτσι (ομορφιά)».

Η Μελίσα Μμπαρκί θα ρωτήσει δημόσια την τραγουδίστρια. «Αυτή ήταν η αντιμετώπιση του προηγούμενου μηνύματός σας, αν δηλαδή κάποιος/α παίρνει ozempic; Ήταν μια ανάρτηση που διαγράψατε γρήγορα».

Το post της  Μελίσα Μμπαρκί:

Η Κάρεν, συνοψίζοντας αρκετά από τα σχόλια που ακολούθησαν έγραψε: «Η Μπάρμπρα είναι ναρκισσίστρια και είναι εγωπαθής προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από την υπερβολική ενασχόληση με τον εαυτό της και τις δικές της ανάγκες, συχνά εις βάρος των άλλων. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλοι ήξεραν τα γενέθλιά της. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλοι γνωρίζουν για το [νέο] άλμπουμ της «Encore». Ήθελε να σιγουρευτεί ότι μπορούσε να υποβαθμίσει τη Μελίσα [Μακάρθι] ρωτώντας την για τη λήψη του φαρμάκου «Ozempic». «Ξέχασα ότι ο κόσμος ξέρει να διαβάζει» [γράφει υπονοώντας ότι εκείνη] είναι τόσο σημαντική!».

Το Ozempic είναι φάρμακο που συνταγογραφείται αποκλειστικά σε διαβητικούς και υποβοηθά την απώλεια βάρους. Τα τελευταία χρόνια (και με τις δημόσιες αναρτήσεις της Κιμ Καρντάσιαν), έχουν παρατηρηθεί παράνομες συνταγογραφήσεις μη διαβητικών που επιθυμούν να κρατήσουν τη σιλουέτα τους. Οι περισσότεροι δε εθίζονται και περνάνε στην αντιπέρα όχθη, αυτή της άκριτης χρήσης τους που οδηγεί σε τροφικές διαταραχές. Οι αντενδείξεις του φαρμάκου μεταξύ άλλων είναι οι ναυτίες, η διάρροια και οι μικρές αδιαθεσίες που μειώνουν την επιθυμία για κατανάλωση φαγητού. 

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram