Τρίτη, 07 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 26 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές: Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

vouli

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Την περιοδεία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μετά τον Καναδά επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη.

Η αναγέννηση του ΕΣΥ, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και της παροχής κινήτρων στο προσωπικό, αποτελεί προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το νοσοκομείο της Πρέβεζας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι συμβάλλει στο ιδιωτικό ολιγοπώλιο του χώρου της Υγείας.

«Το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν μια μοναδική ευκαιρία γιατί αυτό το Ταμείο δημιουργήθηκε για την πανδημία και θα έπρεπε η κυβέρνηση να έχει προτεραιότητα από αυτά τα 30 δισεκατομμύρια, το μεγαλύτερο ποσό να κατευθυνθεί προς το έθνικό σύστημα υγείας» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι αγνοεί τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, με το ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ.

«Εκτός τόπου και χρόνου είναι ένας Πρωθυπουργός που με την αλαζονεία του είναι μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του ελληνικού λαού. Περιφρονεί τον ελληνικό λαό γι’ αυτό η ένατη Ιουνίου οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσει ο ελληνικός λαός την αμετροέπεια του και την αλαζονεία του» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τον Καναδά, ο γενικό γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη όπου και συναντάται με τον Γενικό Πρόξενο, τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην “Amazon” και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

«Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού, είναι το πιο ισχυρό μήνυμα αντίστασης στους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου» επισήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

Πυρά από τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Το ΚΚΕ ανεφερε: «Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα – από την ακρίβεια και την επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα μέχρι την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και το έγκλημα των Τεμπών – βρίσκεται η ίδια η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο κ. Μητσοτάκης υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια».

«Όσο και να διαστρεβλώνουν τα λόγια της Ελληνικής Λύσης, όσο και να παραποιούν αυτά που λέμε, στις 9 Ιουνίου το Μαξίμου και τα υποκομματίδιά του θα πάρουν το μήνυμα που τους αρμόζει «χειρόγραφα» και με σταυρό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Η Νέα Αριστερά τόνισε ότι «μια καλή αρχή θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αναγνωρίσει ότι υπήρξε ο βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς. Αλλιώς, ό,τι έσπειρε θα θερίσει».

Στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

«Έχετε εγκαταλείψει τη χώρα προ πολλού. (…) Αντιλαμβάνονται οι πολίτες πόση προσπάθεια καταβάλλετε για να καλύψετε τις ευθύνες σας για το έγκλημα των Τεμπών» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Με περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Επιμέλεια: Πιέρρος Τζανετάκος

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram