Σάββατο, 04 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 25 Απριλίου 2024

Στρ. Σιμόπουλος: Περιγράφει τη σκηνή με τις γροθιές στη Βουλή – «Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Φλώρος»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

O βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, περιέγραψε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο όλα όσα έζησε την Τετάρτη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της επίθεσης του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Όπως ανέφερε «είδα δύο ανθρώπους, δύο βουλευτές να βγαίνουν τρέχοντας από τη Βουλή, ο ένας σε έξαλλη κατάσταση να αναφέρει “δεν θα ξαναπιάσει το όνομα της μάνας μου στο στόμα σου”. Να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί της Βουλής, αλλά παρόλα αυτά να κάνει ένα κεφαλοκλείδωμα και μάλλον να ρίχνει μπουνιά. Γιατί απ’ ότι απεδείχθη την έριξε γιατί όταν σηκώθηκε από κάτω ο κύριος Γραμμένος, μετά από την από το κεφαλοκλείδωμα και τη μπουνιά από τον κύριο Φλώρο, είχε πρόβλημα φανερό στη μύτη. Συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο κύριος Φλώρος να φωνάζει τα ίδια ενώ τον συγκρατούσαν άνθρωποι της Βουλής.

»Δεν ήμουν παρών στο λεκτικό επεισόδιο το οποίο συνέβη πριν γιατί ήμουν σε μακρινή απόσταση, αλλά συμφωνώ με αυτό το οποίο κάνατε πριν που ξεκινήσατε την ιστορία από τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του κυρίου Φλώρου στον κύριο Βελόπουλο. Γιατί προκύπτει και από τη μήνυση και θα προκύψουν στο μέλλον θέματα που θα αποδείξουν, πιστεύω απόλυτα το ποιους στέλνουμε στη Βουλή πολύ – πολύ αβίαστα.

»Γιατί από εκεί ξεκίνησε η διαδικασία. Ο κύριος Βελόπουλος βέβαια δέχτηκε να αρθεί η ασυλία του, γι’ αυτό τελειώσαμε και σε ένα δεκάλεπτο, τίποτε δεν προμήνυε αυτό. Υπάρχουν καταγγελίες, υπάρχουν και κάμερες, μένει να αποδειχθεί, υπήρχε λεκτικό επεισόδιο με πολλές βρισιές και φτάσαμε σε αυτό. Εγώ συνηθίζω να λέω ξέρετε κυρία Βίδου και κύριε Παπαχλιμίντζο, ότι τελικά η ακροδεξιά με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο είναι μέσα στη Βουλή. Όταν τα ακούνε αυτό κάποιοι συνάδελφοι από την Ελληνική Λύση μου λένε εμείς δεν είμαστε ακροδεξιοί. Μα αυτό το οποίο έκανε ο αρχηγός τους μέσα στη Βουλή λίγα λεπτά μετά, όταν απείλησε ουσιαστικά να μην πάμε οποιοι ψηφίσαμε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στις εκκλησίες κι ενώ συνέβη αυτό με την κυρία Δεληκάρη[…] υπάρχει και πολιτικό περίβλημα[…]»

Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε ότι «έπεσε κάτω ο κ. Γραμμένος, πήγαν οι άνθρωποι της Βουλής, τον σήκωσαν κι όταν σηκώθηκε γιατί ήμουνα στα 1 – 2 μέτρα είδα ότι είχε πρόβλημα στη μύτη. Πήγε αμέσως στο ιατρείο της Βουλής. Από εκεί και πέρα ξέρω αυτά τα οποία ακούσατε κι εσείς και μάθατε από το ρεπορτάζ».

Σχετικό Άρθρο: Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Τι οδήγησε στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram