Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Χανιά 10 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία Κρήτη: Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και νωρίς το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός το Σάββατο στην Κρήτη

Καιρός: Στην Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. 
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-05-2024

Ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά 3 έως 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 23 με 25 και τοπικά τους 26 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-05-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, αναμένονται νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και μόνο στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία οι βροχές θα συνεχιστούν και τη νύχτα.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και τοπικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-05-2024

Στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και μόνο στην κεντρική Μακεδονία οι βροχές θα συνεχιστούν και τη νύχτα.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-05-2024

Στα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

The post Κακοκαιρία Κρήτη: Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram