Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Χανιά 02 Μαΐου 2024

Πασχαλιάτικες λαμπάδες και δωράκια σε παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σε προνοιακές δομές, μοίρασε ο Δήμαρχος Χανίων (φώτο)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την καθιερωμένη επίσκεψη σε δομές με μικρά παιδιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Ο Δήμαρχος Χανίων συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, προσέφερε πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας (ΚΑΠΗ) του Δήμου Χανίων, καθώς και γλυκίσματα που επιμελήθηκαν οι ηλικιωμένοι στο Δημοτικό Γηροκομείο.

Αρχικά, ο κ. Σημανδηράκης βρέθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων (ΓΝΧ) «Ο Αγ. Γεώργιος», όπου μαζί τους Αντιδημάρχους Ελ. Ζερβουδάκη και Αντ. Ι. Βαρδάκη, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Δημ. Σύμβουλο Αλ. Κοντορινάκη και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (πρ. ΔΟΚΟΙΠΠ), Κ. Κουνελάκη, μοίρασαν σε μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής λαμπάδες, γλυκίσματα και πασχαλινές κατασκευές, σε συνεργασία με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΧ που βρέθηκαν στο σημείο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων, βρέθηκε στο Παράρτημα Προστασία Παιδιού και Νέων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, στον Κουμπέ, όπου μοίρασε πασχαλινά εδέσματα και λαμπάδες στα παιδιά, ενώ σύμφωνα με την καθιερωμένη πλέον παράδοση τους, έπαιξαν επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με τα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και Καλό Πάσχα.


Παράλληλα, δώρα και ευχές δόθηκαν και στα παιδιά που φιλοξενούνται στη “Στέγη Κοριτσιού-Άγιος Νεκτάριος” στα Παχιανά.

Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης επισκέφθηκε και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Χανίων, όπου απόλαυσε την παρέα των ωφελούμενων και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τη λειτουργία της πόλης και τις εργασίες που ολοκληρώνονται και αλλάζουν τον Δήμο. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του ΚΗΦΗ χάρισαν στον Δήμαρχο ένα καλάθι με χειροτεχνίες και κατασκευές, μαζί με τις ευχές όλων για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

The post Πασχαλιάτικες λαμπάδες και δωράκια σε παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σε προνοιακές δομές, μοίρασε ο Δήμαρχος Χανίων (φώτο) first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram