Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024
Χανιά 29 Απριλίου 2024

EBEX, “Ορίζοντας”, “Κύτταρο Χαλέπας” και “Συσσίτια Σπλάντζιας”… όλοι μαζί για τον άνθρωπο! | φωτο και video

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης προχώρησε το Επιμελητήριο Χανίων, σε συνεργασία με τον “Ορίζοντα”, το “Κύτταρο Χαλέπας” και τα “Συσσίτια Σπλάντζιας”.

Οι τρεις σύλλογοι, όταν πρόκειται να κάνουν κοινές δράσεις, θα έχουν πλέον τον δικό τους χώρο στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα από τα καταστήματα που βρίσκονται κάτω από το Επιμελητήριο Χανίων, που θα διαμορφωθεί αναλόγως.

Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας “Χανιά – Αλληλεγγύη με μέλλον” παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, επισφραγίζοντας τη συνεργασία των τριών συλλόγων με το ΕΒΕΧ.

Στρατηγικός στόχος του Επιμελητηρίου Χανίων, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΔΣ Αντώνης Ροκάκης,  είναι να «αγκαλιάσει» όσο το δυνατόν περισσότερους κοινωνικούς συλλόγους της Περιφερειακής ενότητας το επιθυμούν και να τους εντάξει σε ένα κοινό, ολοκληρωμένο και δομημένο σχεδιασμό συνεργασίας, ώστε να πολλαπλασιαστεί η αποτελεσματικότητα και να διευρυνθεί η στόχευση και η ποιότητα των κοινωνικών δράσεων.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι τρεις πρόεδροι των κοινωνικών συλλόγων, οι οποίοι παρουσίασαν μερικές από τις επόμενες δράσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Τραχαλάκης, πρόεδρος του «Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας Χανίων» τόνισε ότι είναι σημαντικό πως οι επιχειρηματίες των Χανίων επιδιώκουν την πιο συστηματική συνεργασία με τις κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας και εμείς θα αξιοποιήσουμε τις σημαντικές τους δυνατότητες στη συλλογή ή αγορά πολύτιμων τροφίμων για τους συνανθρώπους μας.

Ο πρόεδρος του «Ορίζοντα» κ. Σπύρος Αδοντάκης, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις των Χανίων αποτελούν εξαιρετικό στήριγμα της κοινωνικής μας προσπάθειας για τους ασθενείς συνανθρώπους μας.

Η πρόεδρος του «Κύτταρου Χαλέπας», Μαρία Κληματσάκη, στη δική της τοποθέτηση είπε ότι ξεκινά άμεσα στο ισόγειο κατάστημα του Επιμελητηρίου Χανίων τη Μεγάλη Εβδομάδα η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης.

The post EBEX, “Ορίζοντας”, “Κύτταρο Χαλέπας” και “Συσσίτια Σπλάντζιας”… όλοι μαζί για τον άνθρωπο! | φωτο και video first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 14 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram