Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024
Χανιά 29 Απριλίου 2024

Επέκταση των Δικτύων Άρδευσης του Κεντρικού Αποκόρωνα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους δημότες, ότι εκδόθηκε, από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Ε.Χανίων, η απόφαση τροποποίησης της υφιστάμενης Υπαγωγής σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του έργου: “Δίκτυα Άρδευσης Κεντρικού Αποκόρωνα”, ώστε να συμπεριλάβει την επέκταση των Δικτύων στις περιοχές Κόκκινου Χωριού,Κεφαλά,Γαβαλοχωρίου κ.α.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η πρώτη φάση του όλου έργου χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υιοθετήθηκε η κατασκευή του από το ίδιο το Υπουργείο, με επιβλέπουσα Υπηρεσία την Περιφέρεια Κρήτης και υλοποιείται.

Έπειτα από την παραπάνω απόφαση, είναι πλέον ώριμη και από πλευράς περιβαλλοντικής αδειοδότησης η κατασκευή της δεύτερης φάσης επέκτασης του έργου, για την οποία η Δημοτική Αρχή βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση χρηματοδότησης.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήλωσε ότι τα παραπάνω έργα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όσο και στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Κλείνοντας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες, ότι θα συνεχίσουμε, ως οφείλουμε, να στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

The post Επέκταση των Δικτύων Άρδευσης του Κεντρικού Αποκόρωνα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram